Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten niet te publiceren.
5 berichten.
Anneke Waakop Reijers Anneke Waakop Reijers uit Utrecht heeft geschreven op 4 september 2023
Mooi huis met ruime kamers en fijne bedden. Van alle gemakken voorzien. Wat zeer gewaardeerd wordt is dat alle beddengoed erbij in zit en zelfs een handdoeken pakket. Het huis heeft voor een grote groep ook een mooie tuin erbij. Meerdere plekken om ook daar gezellig te zitten of een balspel te doen. Een aanrader.
Alfons Alfons uit Kortenhoef heeft geschreven op 27 september 2021
Met het hele gezin (10 mensen) hebben we een heerlijk lang weekeinde in dit geweldige groepsverblijf doorgebracht. De woning is zeer comfortabel, over de inrichting is goed nagedacht. Het uitzicht aan de achterzijde is prachtig en de tuin is heerlijk groot. Vele mogelijkheden in de onmiddellijke omgeving voor het maken van grote of kleine wandel- en fietstochten. Ook de nabijheid van het Erve Kots en de Kaasboerderij is een pré!
Familie den Herder Familie den Herder uit Zwolle heeft geschreven op 5 augustus 2021
Wat een pareltje, dit vakantiehuis in de mooie Achterhoek. Centraal gelegen, maar met veel ruimte en rust om het huis heen. Samen met een ander gezin hebben we 12 dagen genoten van de frisse lucht, de fijne bedden, het terras, het uitzicht en nog heel veel meer. Locatie en omgeving zijn een prima uitvalsbasis voor een ontspannen, groene vakantie.
Lucie Lucie heeft geschreven op 20 juli 2021
Lovely vacation home with multiple beautiful seating areas, modern equipment and a spacious garden. Everything was in perfect order, I really enjoyed our stay!
Wander Weenink Wander Weenink heeft geschreven op 29 mei 2021
Vanaf 1 juni 2021 zijn we geopend. Vertel ons wat je van de website en de accommodatie vindt. Alvast bedankt!